tiistai 11. toukokuuta 2010

Piisamirotta on SUPER!!

Tiistaiseen tapaan tänään oli agilityn ryhmätreenien vuoro. Adan ryhmä oli ensin ja marakatti esitti varsin mallikasta liitelyä, jos ohjaajan sössimistä ei lasketa. Näki selvästi, että se oli innoissaan päästettssään radalle. :) Rata koostui takaa kierroista ja välistävedoista jotka Ada teki hienosti, kun vain näytin sille mihin ollaan menossa. :P

Pihka pääsi radalle seuraavassa ryhmässä ja oli niiiiin hieno! <3 Sunnuntain irtoamistreenit näkyivät ja neiti irtosi mahtavalla raivolla putkiin! Rakastan sen asennetta radalla!! <3 Kontakteja olemme tähän asti työstäneet vain erillisinä esteinä, mutta koska A on sujunut niin hyvin uskalsin ottaa sen ensimmäistä kertaa radalla. Pihka teki sen tosi hienosti ja olen neidistä enemmän kuin ylpeä! Keppejä treenattiin lopuksi ja otin heti muutaman kaaren pois ja Pihka teki nekin hienosti, kyllä siitä tulee vielä melekonen tykki! :)

Soittelin eilen eläinklinikalle, kun Etnan nivelkivut eivät meinanneet lähteä Rimadylillä talttumaan. Eilen aloitettiin kortisonikuuri ja neiti on tänään ollut jo parempi. Ehkä se tästä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti