tiistai 25. toukokuuta 2010

Jos ylpeydestä voisi revetä...

...niin olisin jo halki! Tiistaiseen tapaan agilityn ryhmätreenit oli tänään ja kyl maar mulla on taitavat setteri! :D Oma osaaminen on ihan hanurista, mutta ei siitä sen enempää. :P Adan treenit meni hyvin, rouvalla esiintyy juoksun jälkeistä tahmeutta, mutta oli huomattavasti paremmin se oli mukana kuin viime viikolla. Rata sisälsi paljon takaakiertoja, välistävetoja ja yhden poispäinkäännöksen, joka on Adan bravuuri. :) Keppeille oli aika vaikea avokulma, eikä Ada meinannut sitä osata, lisää treeniä siis.

Pihka treeneissä rata sisälsi suoraa menoa ja menihän se!! Ei JUMA, mikä asenne ja miten hienosti se irtosi!! <3 <3 <3 Ja vaikka se suoralla menee kuin raketti, se myös kääntyy hyvin ja ohjautuu helposti. Mä olen siitä enemmän kuin ylpeä! Radalla oli myös A ja kepit ja Piisami suoritti nekin taas todella hienosti! Lopuksi harjoiteltiin parilla esteellä sylkkäriä ja sen saa tehdä jo aika kaukaa, ihana Pihka!! <3

Sillä aikaa, kun setterit rällästi agilityhallilla Etna pääsi uimaan. Tänään tuli postissa Lempimuonalta uudet hienot uimaliivit Jölperiinalle ja niiden kanssa jatketaan uintiharrastusta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti