perjantai 11. kesäkuuta 2010

Vierailla mailla

Ennen kesätöiden alkua sain nauttia puolentoista viikon lomasta ja kuinkas muuten se kulutettiin kuin reissaten. Ensin käväistiin ilman haukkuja ihmettelemässä Karjalan kannaita, sillä sekä minun, että Japen toinen mummo on kotoisin noilta kauniilta seuduilta. Sääli, että se kaikki kaunis on nyt hoitamattomana rajan takana. :/ Muistikortille yritin tallentaa mahdollisimman paljon reissusta.

Toinen "lomamatka" suuntautui Pihkan kera Tallinnaan ja Viron Voittaja 2010 näyttelyyn. Pihkan menestyksellä ei voi kehuskella, mutta matkaseura oli hyvää ja Pihkan tytär Lempi korjasi potin kotiin! :) Olemme nuoresta neidistä kovasti ylpeitä!!













Lempi BIS-juniorkehässä. :)

Alkuviikosta alkoivat työt ja kovasti olen kesätyöstäni tykännyt. Valtakunnassa on muutenkin kaikki hyvin: Etnan vointi alkaa olla jo niin hyvä, että ollaan kaavailtu taas tokoilun aloittamista. Neidin kuntoa ollaan kohotettu uittamalla ja jumppaaminen aloitettaan myös. Ada kärsii juoksun jälkeisestä masennuksesta, kuten aina. Tiistain agiliitotreeneissä se oli taas ihan supertahmea ja saa taukoilla seuraavan kurssin. Pihkan kanssa on vielä kovasti tekemistä ennen Agirotua, mutta jospa tuo apina kisakuntoon saadaan. :) Töitä se toki vaatii, mutta sen marakatin kanssa on ilo treenata. <3

1 kommentti:

  1. heiiii!! Löysin itseni tänne ja linkitin heti suosikkeihini: mahtava löydös!! :)

    Hienoa kuulla, että Etna voi paremmin: son mun lempparisaku!! NIIIN hieno!!!

    Onnea sukulaistytön menestyksestä lahdentakana!! Tytöstä polvi.. ;)

    Näkyillään!!

    VastaaPoista